Contact

Wil jij iets organiseren, reserveren of je talent inzetten? Bel, app of mail dan Jochem.

Breng jouw idee tot leven

Cayen is gevestigd aan de Peperstraat 2, midden in het centrum van Enkhuizen. Het pand is een voormalige basisschool en heeft binnen een aantal verrassende ruimtes voor creatieve geesten. Alle ruimtes van Cayen kun je gratis gebruiken tijdens de openingstijden, maar je moet wel 48 uur van te voren reserveren.

Lees meer

Creative Café

Wanneer je binnenkomt in Cayen sta je in de gang. Neem de trap naar boven naar het gezellige jongerencafé met voldoende zitplekjes, een pooltafel, tafelvoetbal en een bar.

Lees meer

Creative Studio

Cayen heeft een semi-professionele, maar kleine opnamestudio. Met apparatuur om rap op te nemen, je DJ-skills te verbeteren, beats te maken of gewoon om te leren hoe het werkt om techniek achter muziek te maken.

Lees meer

Creative Rehearsal

In de goed geïsoleerde bandruimte staan een drumstel en een aantal versterkers voor je klaar om te rocken! Er is zelfs een mogelijkheid om een demo op te nemen. Wil je de oefenruimte voor een dagdeel gebruiken, reserveer dan even op tijd.

Creative Talk

Wil je met andere creatieve geesten samenwerken, een programma maken of een project opstarten? In onze ‘war room’ kun je ongestoord met elkaar van gedachten wisselen. Reserveer de ruimte wel even.

openingstijden
creative Cayen

De ruimtes van Creative Cayen kun je gebruiken van woensdag tot en met vrijdag van 20:00-22:00 uur.

Social

Social