Contact

Wil je vrijwilliger worden, stage lopen of het bar- en entreeteam versterken? Bel, app of mail dan Dirk Jan.

Wil jij iets doen met promotie of licht & geluid? Bel, app of mail dan Jochem.

IDEEËN mogelijk maken

Jongerencentrum Cayen valt onder het welzijnswerk van Welwonen. Net als het muziekpodium in Cayen, het jongeren- en tienerwerk en het jaarlijkse Huttendorp in Enkhuizen. Alle welzijnsactiviteiten worden gesubsidieerd door de gemeente Enkhuizen. Cayen vind je in de Peperstraat 2, midden in het centrum van Enkhuizen. Het is een groot pand dat vroeger een basisschool was. Cayen heeft een mooi chill café met een sterke wifi-verbinding, waar je gratis kunt komen chillen.

Lees meer

Vrijwilliger worden?

Het jongerenwerk is altijd op zoek naar vrijwilligers. Voor jou kan dit een leuke manier zijn om in contact te komen met andere jongeren. In Cayen kun je bezig zijn met jouw interesses en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan de maatschappij. Jouw vrijwilligerstaken staan bovendien goed op je CV!

Lees meer

Stage lopen?

Regelmatig lopen scholieren en studenten stage bij het jongerenwerk. Zoek jij ook een stageplek in een jongerencentrum of bij het jongerenwerk? Neem contact op met Dirk Jan om te kijken of we voor jou ook een stageplek hebben.

Jongeren Café

Wanneer je binnenkomt in Cayen sta je in de gang. Neem de trap naar boven naar het gezellige jongerencafé met voldoende zitplekjes, een pooltafel, tafelvoetbal en een bar.

Lees meer

Promotie

Het promoten van de verschillende activiteiten van Cayen doen we via poster en flyer en natuurlijk via social media en onze website. We doen dit in teamverband. Past deze rol bij jou? Neem dan contact op met Jochem voor de mogelijkheden.

Licht & Geluid

Interesse in de licht- en geluidstechniek? Wil je graag zelf achter de knoppen staan? Cayen On-Stage kan vrijwilligers voor het Licht & Geluidsteam goed gebruiken. Neem contact op met Jochem voor de mogelijkheden.

Bar & Entree

Tijdens de evenementen is het belangrijk dat we onze gasten op een vriendelijke manier te woord staan en bedienen. Ben jij een vriendelijke en innemende gastheer of -vrouw? Kom dan ons barteam versterken.

Lees meer

Social

Social